Disney har skrämt upp ett släppdatum för Haunted Mansion . Filmen är satt till den 10 mars 2023, avslöjade studion på fredagen. Haunted Mansion har för närvarande datumet för sig själv, med Warner Bros.’ Wonka kommer ut en vecka senare den 17 mars 2023. 

Den temaparksinspirerade Haunted Mansion har Rosario Dawson , LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson och Dany DeVito i huvudrollerna och kommer från Dear White People -skaparen Justin Simien.

 

Haunted Mansion följer en mor och son som stöter på en herrgård som är mer än det verkar. Längs vägen möter de excentriska karaktärer som är nyckeln till att låsa upp ett mysterium. Projektet filmades i New Orleans och Atlanta i slutet av förra året. Dan Lin och Jonathan Eirich, producenter av live-action Aladdin , producerar via sin Rideback-banner. Ridebacks Nick Reynolds är verkställande producerande  Mansion .

 

 

Disney avslöjade också att Searchlights The Banshees of Inisherin kommer att öppna i begränsad utgåva den 21 oktober 2022. Filmen har Brendan Gleeson, Colin Farrell, Barry Keoghan och Kerry Condon och kommer från filmskaparen Martin McDonagh. Den berättar historien om två vänner på en avlägsen irländsk ö som befinner sig i ett besvärligt ögonblick när en av dem bestämmer sig för att de inte längre vill vara vänner.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here