En vecka före den mycket efterlängtade Matt Reeves The Batman – släpp den 3 mars, var det vettigt för Secretlab att rulla ut en uppdaterad Batman-tema-stol baserad på dess nuvarande TITAN Evo 2022-serie.

Den första Batman Secretlab-stolen släpptes långt tillbaka 2019 , och mer nyligen, på 2021 års Batman Day, släpptes en Dark Knight Edition MAGPAD Desk Mat för att passa med Secretlabs Magnus Desk.

Batman Secretlab

Det senaste tillskottet till Secretlabs samling av ikoniska spelstolar med DC-superhjälte-tema, The Batman Movie Edition Chair hyllar Battinsons nya batsuit. Klädd i helsvart Secretlab NEO Hybrid Leatherette med matt läderdetaljer, framsidan av stolen har ett broderi av det ikoniska fladdermusemblemet.

Det som utmärker denna nya stol är det magnetiskt löstagbara Bat-emblemet på stolens ryggstöd. Emblemet är tillverkat av gummi, så att du säkert kan slänga runt det och leva ut dina drömmar om att vara den kapade korsfararen utan att skada någon i processen.

Om nu bara Secretlab skulle inkludera ett displayställ för Fladdermus-emblemet så att det kan sitta ovanpå våra skrivbord i all sin fantastiska nördiga härlighet.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here