Kim Kardashian har bett en domstol att ignorera Yes försök att bromsa deras skilsmässa och avsluta deras äktenskap så snart som möjligt.

Hon lämnade in dokument i Los Angeles Superior Court sent på onsdagen där hon sa att Ye, som lagligt ändrade sitt namn från Kanye West , i sin egen nyligen gjorda ansökan, började lägga till villkor för skilsmässan som skulle innebära att parens äktenskapsförord ​​ändrades och söker skydd som är onödigt och baserat på falskheter.

 

Kardashian sa att det är uppenbart att han helt enkelt försöker fördröja och orsakar skada genom att göra det.

 

 

“Herr. West har genom sitt agerande gjort det klart att han inte accepterar att parternas äktenskapsförhållande är över”, står det i stämningsansökan. “Herr. West har på sociala medier spridit parternas privata kommunikation och desinformation om personliga familjeärenden och medföräldraskap, vilket har orsakat känslomässigt lidande.”

I december bad Kardashian, som är vanligt vid komplicerade skilsmässor, domstolen att förklara henne juridiskt singel innan detaljerna om vårdnad om barn och egendom är utarbetade.

Hon sa i onsdagens anmälan att Ye hade gått med på flytten, känd i domstolen som bifurkation, i förväg. Men den 16 februari protesterade Ye i sin egen anmälan och tog upp en mängd nya frågor.

Först såg det ut att det skulle bli ett jämnt slut på ett av de mest efterföljda kändisförbunden under de senaste decennierna, mellan den 41-åriga reality-tv-superstjärnan Kardashian och den 44-åriga rap- och modemogulen Ye, som var nästan gifta. sju år och har fyra barn.

Kardashian lämnade in en begäran om splittringen för ett år sedan. Två månader senare lämnade Ye in sitt svar , som var överens om alla viktiga punkter, inklusive vårdnaden om barn. Ingen av dem diskuterade splittringen offentligt. Ett äktenskapsförord ​​förhindrade fastighetsbråk.

Men de senaste månaderna har Ye tjatat på sociala medier mot Kardashian, hennes familj och hennes pojkvän Pete Davidson. Han har sänt klagomål om att han inte tillåts fatta stora föräldrabeslut och har blivit utestängd från födelsedagsfester och andra evenemang för sina barn.

I en personlig förklaring som inkluderades i hennes onsdagsinlämning sa hon att en domare som förklarade att de två var skilda kan hjälpa honom att gå vidare.

“Jag vill väldigt gärna bli skild. Jag har bett Kanye att hålla vår skilsmässa privat, men han har inte gjort det, säger Kardashian. “Jag tror att domstolen som avslutar vårt civilstånd kommer att hjälpa Kanye att acceptera att vårt äktenskapliga förhållande är över och att gå vidare på en bättre väg som kommer att hjälpa oss att i fredlig samverkan med våra barn.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here