Omnidesk utökar sin ekokollektion med sitt nya skrivbord, Omnidesk ChopValue Classic .

Ett samarbete med den hållbara möbeltillverkaren ChopValue, det nya skrivbordet är en mosaik av återanvända ätpinnar som försöker höja produktiviteten utan att öka ens koldioxidavtryck. Den unika bordsskivan delar samma styrka och uthållighet som premium massivt trä och ser lika estetiskt tilltalande ut.

omnidesk

Omnidesk ChopValue Classic har en varm kastanjebrun till ljusa hållande bänkskiva som är unik på sitt eget sätt – detta är speciellt eftersom bordsskivan är gjord av olika typer av ätpinnar, vilket ger varje skrivbord sina egna unika träfibrer och tonala ränder.

Ätpinnarna kommer från olika källor som restauranger, sjukhus och kontor, och desinficeras senare och beläggs med toxinfritt harts innan de komprimeras till mycket förtätade plattor med en hydraulisk pressare. Eftersom detta är ett hållbarhetsarbete, kan Classic endast tillverkas i mikrobatcher och inte massproduceras som andra Omnidesk-bord och erbjudanden.

hackvärde

Det som gör ett skrivbord till ett Omnidesk är förstås möjligheten att justera höjden på sitt skrivbord. Classic är också utrustad med märkets höjdjusterbara teknologi som fansen har älskat från den alltid så populära Omnidesk Pro 2020 till Omnidesk Ascent.

Classic kommer i tre storlekar – 48″, 60″ och 72″ och säljs för 1 499 S$ , 1 649 S$ respektive 1 799 S$ tillsammans med Ascent-bågarna. För Pro 2020-ramarna säljs Classic för 1 399 S$ , 1 549 S$ och 1 699 S$ med samma storlekserbjudanden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here