Kära läsare,  Bridgerton återvänder den 25 mars till Netflix – och med den andra säsongen kommer en uppsjö av parningar med varumärken på Regency-eran-inspirerade produkter.

Shondaland-serien samarbetar med Beekman 1802 (som väckte Schitt’s Creek ‘s Rose Apothecary till liv) på en samling produkter ($35 till $50) som passar för fritidsrutinerna för dem som vill bli nästa snack om Ton.

 

“Vi är personligen stora fans av Shonda Rhymes och älskar Bridgerton  för dess överdådiga kostymer, progressiva rollbesättning, smarta dialog och skandalösa manus,” säger Beekman 1802-grundarna Brent Ridge och Josh Kilmer-Purcell till i ett uttalande. “Ladies in the Regency-eran briljant avbildade i showen handlar om fräsch, daggfri hud med rosa kinder och läppar. Vår idé om Beekman 1802 skönhet är i stort sett densamma över 200 år senare. Kollektionen är lekfull och sexig, men precis som allt annat vi gör är den designad för att ge näring åt huden så att den är frisk och strålande och avundas alla Regency-kvinnor.”

Bridgerton  samarbetet inkluderar en uppsättning av fyra doftande tvålar, var och en inslagna i Lady Whistledowns Society Papers och förpackade i en minneslåda. Tvålarna blandar toner av bergamottskal, Meyer citron, jasmin, gardenia, sandelträ, ros, mysk, gyllene bärnsten och vanilj för romantisk citrus och blommig doft.

Bridgerton x Beekman 1802 High Society Soap Collection

The Spoon Me Lip Salve ger en mjuk och söt vitlinglyra med krusbärssmak gjord av närande solrosfrö- och kokosolja, bivax, sheasmör och getmjölkspulver. För att hedra hertigens förföriska skedslickande ögonblick kommer salvan också med en gyllene skopa.

De som vill återuppleva det häftiga gräl-ögonblicket av passion mellan nygifta Daphne (Phoebe Dynevor) och Simon (Regé-Jean Page) kan tända ljuset I Burn for You, som sätter en sensuell stämning med dofter av citrus, blommor och kryddor och kommer med en glasklocka.

Till skillnad från den avgjort lågteknologiska eran som inspirerade kollektionen, vaknar Lady Whistledowns värld till liv när varje produkt skannas med Artivives app för augmented reality .

Beekman 1802:s New York-baserade grundare delar mer än romantik gemensamt med Bridgerton . Entreprenörsparets hem, den historiska herrgården William Beekman, byggdes 1802 under den georgiska eran och bestod genom Regency-eran.

 

 

Baserad på  New York Times bästsäljande romantikböcker av Julia Quinn , kommer säsong två av Bridgerton att gå in på Bridgertons äldsta syskon, Anthony (Jonathan Bailey), och hans romantiska framtid – nämligen med Kate (Simone Ashley). Harriet Cains, Nicola Coughlan, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Claudia Jessie, Luke Newton och Luke Thompson återupptar sina roller, medan nykomlingarna inkluderar Charitha Chandran, Shelly Conn, Calam Lynch och Rupert Young.

Inför samarbetsdebuten i Beekman 1802 kommer Bridgerton och Netflix också att avslöja en pop-up-butik på The Carousel @ Bloomingdale’s , där originalkostymer från showen och ett urval av Regency London-inspirerade mode- och skönhetsartiklar kommer att hållas vid återförsäljarens 59:e Street flaggskepp i New York och online från och med den 3 mars. Butiken kommer att innehålla produkter från skönhetsmärket med getmjölk.

Bridgerton   Beekman 1802-tvålarna är tillgängliga från och med den 25 mars på skönhetsmärkets webbplats, medan ljuset och salvan anländer den 25 april. Det betyder att du kanske bara har tillräckligt med tid att löddra upp inför Shondaland-showens “Queen’s Ball: A Bridgerton  Experience ” ” pop-ups tar över Los Angeles , Chicago , Montréal och Washington, DC i vår.

Skriv dig på väntelistan här och se alla produkter i  Bridgerton x Beekman 1802-kollektionen nedan.

Bridgerton  x Beekman 1802 High Society Soap Collection

Bridgerton x Beekman 1802 High Society Soap

Bridgerton  x Beekman 1802 Spoon Me Lip Salve

Bridgerton x Beekman 1802 Spoon Me Lip Salve

Bridgerton  x Beekman 1802 I Burn for You Candle and Cloche

Bridgerton x Beekman 1802 I Burn for You Candle and Cloche

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here